Workshops, retreats & trainingen

 

~ Pad van Zelfontwikkeling

‘The most creative act you will ever undertake is the act of creating yourself.’ – Deepak Chopra

Kom thuis bij jezelf en investeer in je persoonlijke ontwikkeling en groei met deze verdiepende en verrijkende workshops, retreats en trainingen. Vind verbinding met jezelf en anderen.

Ervaar hoe het is om samen op innerlijke reis te gaan. Je kunt deze activiteiten zowel privé als zakelijk boeken. 

Bekijk de agenda hieronder voor komende activiteiten. Ook via Hipsy en mijn socials vind je aankondigingen en meer informatie.

Wil je ideeën bespreken of een samenwerking aangaan? Leuk! Neem via de button vrijblijvend contact met mij op.

aanbod

Workshop YinFlow&Journaling

Ontspan je lichaam met een gentle flow, creëer een helder hoofd en voed je ziel met een verstillende yin.

Tijdens deze workshop beweeg je om contact te maken met je binnenwereld. Zo ben je in staat te ervaren wat er op dat moment in je leeft. Met behulp van open en onderzoekende vragen verken je een voor jou actueel thema om inzichten te krijgen en focus aan te brengen.

Duur: 2,5 uur                                          Investering: € 49,-

       

   

                                   

                                                                       Chandra Ceremony 

Werk met de magische maanenergie en verbind je aan wat je wilt verwelkomen en wat je wilt loslaten.

Met deze unieke maanceremonies van yoga en journaling plan je online in het comfort van thuis een moment van zelfreflectie, bewustwording en ontspanning. De maan heeft een grote invloed op ons bestaan. Haar cyclische bewegingen beïnvloeden onze omgeving, onze gesteldheid en zelfs onze gedachten.

De nieuwe maan straalt iets krachtigs uit. Deze kracht zorgt ervoor dat je veel nieuwe ideeën krijgt. Gebruik de energie van nieuwe maan om intenties te zetten, wensen uit te spreken en plannen te maken. De volle maan is het ideale moment om te werken aan je innerlijk. Denk hierbij aan zelfreflectie, genezing, blokkades wegnemen en het verleden loslaten.

Duur: 2 uur                                               Investering: € 18,-

Achtergrond Chandra Ceremony

Mijn naam bij geboorte gegeven is Chandrani, wat in het Sanskriet godin van de maan betekent. Sinds ik met de maanenergie leef, voel ik mij in balans en harmonieus. Ik gun jou hetzelfde gevoel en nodig je uit dit te ervaren.

Workshop Yin&Sound

Beleef een diepe ontspanning en bevorder je fysieke en geestelijke welzijn met yin yoga en klanken.

Yin yoga helpt de energie in balans te brengen. Door bewust de stilte in jezelf op te zoeken en je te verbinden met je ademhaling, leer je te vertragen en te verstillen. Zo ondersteun je je lichaam te ontspannen en herstellen.

Door het maken van geluiden met specifieke instrumenten of het afspelen van bepaalde muziek, ontstaan geluidsgolven die trillen op een specifieke frequentie. Deze trillingen beïnvloeden daarmee jouw (bloed)cellen, chakra’s en hersengolven.

Duur: 2,5 uur                                           Investering: € 49,-

 

 

Workshop Yin&Breath

Ervaar de helende werking van yin yoga en verbonden ademen.

Yin yoga helpt je te vertragen, verzachten en te voelen wat er op dit moment in je leeft. Het helpt je uit je hoofd en in je lijf te komen. Dit is een prachtige voorbereiding op het verbonden ademen. Ademwerk is een krachtige manier om in contact te komen met herinneringen en (vastzittende) emoties op soms onbewuste en diepere lagen in ons lichaam.

De combinatie van yin yoga, verbonden ademen en de juiste setting, begeleiding en muziek helpt ons in een andere laag van ons bewustzijn te komen, waar we niet worden geremd door onze gedachten. Zo komen we onder andere bij onze rauwe emotie terecht.

Duur: 2,5 uur                                            Investering: € 49,-

Cursus Mindfulness & Stress Relief

Vertraag in je drukke dagelijkse bestaan en vind innerlijke rust en balans.

Je leert met o.a. yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie, journaling en reiki om te gaan met stress en je leert bewust aanwezig te zijn om balans te vinden en je innerlijke draagkracht te vergroten.

Deze 6-weekse cursus bestaat uit 6 sessies van 60 minuten die je online vanuit het comfort van je eigen huis kunt volgen en een reikibehandeling in mijn praktijk. Daarnaast zul je thuis verder oefenen; houd rekening met zo’n 30 minuten per dag.

Je ontvangt een werkboek, lesmateriaal en audio-opnamen.

Duur: 5 bijeenkomsten van een uur en een reikibehandeling in mijn praktijk           Investering: € 299,-

Cursus Journey into Selfcare

Creëer je persoonlijke rituelen voor zelfzorg.

Met een holistische benadering leer je gedurende vijf online bijeenkomsten van 90 minuten op deze innerlijke reis hoe je je kunt verzorgen voor een duurzaam herstel en om je natuurlijke balans te vinden. Met oosterse wijsheden vanuit de ayurveda en traditionele Chinese geneeskunde.

Je ontvangt een werkboek, lesmateriaal en audio-opnamen.

Duur: 5 bijeenkomsten van anderhalf uur Investering: € 349,-

Contact
Jouw telefoonnummer
Jouw e-mailadres
Laat hier je reactie achter

Contact

Madelon van den Hurk

+31 6 16 79 65 95

hello@madelonvandenhurk.nl