Workshops en trainingen

 

Jou laat ik thuiskomen bij jezelf door het organiseren van workshops en trainingen.

Bij onze workshops brengen we yin yoga met breathwork en sound healing samen, om de verbinding met jezelf en anderen te voelen. Yin helpt je te vertragen, verzachten en te voelen wat er op dit moment vanbinnen in je speelt. Het helpt je uit je hoofd en in je lijf te komen. Dit is een prachtige voorbereiding op het verbonden ademen. Ademwerk is een enorm krachtige manier om in contact te komen met herinneringen en (vastzittende) emoties op soms onbewuste en diepere lagen in ons lichaam.

‘De combinatie van yin yoga, verbonden ademen en de juiste setting, begeleiding en muziek helpt ons in een andere laag van ons bewustzijn te komen, waar we niet worden geremd door onze gedachten. Zo komen we onder andere bij onze rauwe emotie terecht.’

Ervaar hoe het is om met ons op reis te gaan. Je kunt deze activiteiten zowel privé als zakelijk boeken. Bekijk de agenda hieronder voor onze aankomende activiteiten. Houd deze pagina en mijn socials in de gaten voor aankondigingen en meer informatie.

Wil je ideeën bespreken of een samenwerking aangaan, dan sta ik daar voor open! Neem dan via de button boven de afbeelding hiernaast vrijblijvend contact met me op. Of lees meer over mij als je eerst meer wilt weten!

Binnenkort start ik met een 8-weekse Mindfulnesstraining 1-op-1. De training bestaat uit 8 sessies van 60 minuten en je kunt ‘m zowel online als in mijn praktijk volgen. Daarnaast zul je thuis gaan oefenen; houd rekening met zo’n 30-60 minuten per dag. De thema’s van de sessies kunnen enigszins afgestemd worden op jouw behoeften. Je ontvangt een werkboek en audio-opnamen. Meer informatie volgt!

Met welke hulpvragen kun je bij mij terecht?

Balans

Ervaar je gevoelens van stress of lusteloosheid? Heb je het idee dat je geleefd wordt? Of zit je niet zo lekker in je vel?
Samen kijken we naar wat jou bezighoudt, hoe je je gedrag kunt aanpassen en de regie over je leven (terug)krijgt en hoe je ernaar kunt blijven handelen.

Rust

Heb je continu gedachten? Slaap je minder goed? Heb je weinig energie of kun je niet goed tijd voor jezelf vrijmaken?
Samen onderzoeken we welke overtuigingen of patronen jou nu belemmeren om te kunnen ontspannen en vinden we manieren waarop je dat wel kunt.

Geluk

Kun je vragen als 'Wat is de zin van het leven?' of 'Wie ben ik?' niet goed beantwoorden? Vind je het moeilijk om bij je gevoel te komen? Of heb je moeite om je emoties te herkennen of te uiten?
Samen verkennen we waar je energie van krijgt en hoe je betekenisvoller kunt leven.

Plezier

Beleef je minder plezier in de dingen die je doet? Kun je voor je gevoel nu niet volledig je talenten benutten tijdens studie of op werk? Hoe communiceer je met je omgeving?
Samen leren we wat je meer aandacht wilt geven en hoe je bewuster kunt leven.

Inspiratie

Wil je meer weten over wat er in mijn Praktijk voor holistische therapie, coaching en yoga speelt? Binnenkort lees je hier mijn blogs.